Innovatie tegen haaruitval

Helpt de natuurlijke haargroei versnellen

"Hairfusion is dé nummer 1 tegen haaruitval"

Veel gestelde <strong>vragen</strong> over <strong>Hairfusion</strong>

Veel gestelde vragen over Hairfusion

Heeft u vragen over Hairfusion? Lees eerst deze veel gestelde vragen over Hairfusion door. Staan uw vragen er niet tussen? Dan kun u contact op nemen met onze klantenservice en uw vragen aan een van onze medewerkers stellen

Vragen over het gebruik van Hairfusion

Hoelang kan ik Hairfusion gebruiken?

U kunt Hairfusion zolang gebruiken als u wilt. Wij adviseren u om het product tenminste 3 maanden te gebruiken voor een goed resultaat.

Wanneer kan ik Hairfusion gebruiken?

U kunt Hairfusion gebruiken wanneer u last heeft van overmatige haaruitval. Bij haaruitval ten gevolge van een ziekte en/of aandoening kan Hairfusion geen oplossing bieden. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Hairfusion uw arts.

Geeft Hairfusion negatieve bijwerkingen?

Nee, Hairfusion is een product bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen negatieve bijwerkingen van het product bij ons bekend.

Kan iedereen Hairfusion gebruiken?

Hairfusion is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Houdt dit product buiten het bereik van kinderen.

Hoeveel softgels mag ik per dag nemen?

Wij adviseren de eerste 3 maanden 2 softgels per dag te gebruiken en vervolgens dagelijks 1 softgel. Wij raden u aan dagelijks niet meer dan 2 softgels te gebruiken.

Algemene vragen over Hairfusion

Hoelang kan ik Hairfusion bewaren?

Op de verpakking van Hairfusion staat de uiterste houdbaarheidsdatum van het product. Fabrikanten zijn verplicht dit te vermelden. Wanneer de pot geopend is heeft dit geen effect op de kwaliteit van het product.

Is Hairfusion verslavend?

Hairfusion is niet verslavend. Er is geen enkele stof aan Hairfusion toegevoegd die verslavend werkt.

Vragen over Hairfusion bestellen en uw bestelling

Hoe kan ik Hairfusion bestellen?

U kunt Hairfusion gemakkelijk bestellen op de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt dan heeft u het product morgen al in huis. Klik hier voor meer informatie over de levering.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op de website vindt u op de pagina bestellen verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDEAL, creditcard en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden: overmaken op ons rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaald met iDEAL of creditcard.

Wij hopen al uw vragen te hebben beantwoord. Heeft u nog andere vragen neem dan gerust contact met ons op!

Hairfusion heeft nu een speciale aanbieding! Maak uw keuze