Innovatie tegen haaruitval

Helpt de natuurlijke haargroei versnellen

Gebruik Hairfusion tegen haaruitval

Gebruik Hairfusion om de natuurlijke haargroei te versnellen en haaruitval tegen te gaan. Voor het beste resultaat adviseren wij u Hairfusion gedurende tenminste 3 maanden achtereenvolgens te gebruiken. Er is een langere periode nodig de haargroei te herstellen. Hairfusion is speciaal ontwikkeld tegen haaruitval bij mannen. Op deze pagina vindt u het gebruiksadvies van Hairfusion, wij adviseren u deze op te volgen voor het beste resultaat.

Gebruik Hairfusion tegen haaruitval

Gebruiksadvies Hairfusion

Voor het beste resultaat adviseren wij u om gedurende tenminste 3 maanden lang dagelijks 2 softgels te gebruiken. U kunt de softgels het beste bij het ontbijt en de avondmaaltijd gebruiken. Neem de softgels in met voldoende water.

Wanneer u de Hairfusion softgels 3 maanden lang heeft gebruikt heeft het haar de tijd gehad om zijn natuurlijke haargroei te herstellen. Wij adviseren u na 3 maanden door te gaan met het gebruik van Hairfusion om haaruitval blijvend tegen te gaan en gezond en sterk haar te behouden. Gebruik na 3 maanden dagelijks 1 softgel en neem deze in bij een willekeurige maaltijd.

U kunt Hairfusion zolang blijven gebruiken als u wilt. Gebruik Hairfusion alleen wanneer u een volwassen man bent met een leeftijd van 18 jaar of ouder. Houdt dit product buiten het bereik van kinderen.

Hairfusion is een product gericht op haaruitval bij mannen. Wij adviseren u daarom ook om het product alleen te gebruiken als u een man bent. Vrouwen kunnen beter kiezen voor een product dat zich speciaal richt op vrouwen of voor een algemeen product. Hairfusion is geschikt voor volwassen personen met een leeftijd van 18 jaar of ouder. Houdt het product buiten het bereik van kinderen.

Hairfusion
Kuur

Een Hairfusion kuur bestaat uit 2 softgels per dag voor minimaal 3 maanden

Hairfusion
Onderhoud

Voor blijvend resultaat adviseert Hairfusion 1 softgel per dag na de kuur van 3 maanden

Resultaat Hairfusion

Haar groeit niet snel, het zal daarom enkele maanden duren voordat u echt resultaat ziet van het gebruik van Hairfusion. Voor een goed resultaat adviseren wij daarom ook tenminste 3 maanden door te gaan met het gebruik van Hairfusion. Na enkele weken zult u al enig resultaat opmerken. Na 3 maanden zal uw haargroei herstelt zijn en heeft u geen last meer van overmatig haaruitval.

Tips tegen haaruitval

Tip1: Haar wassen
Was uw haar niet te vaak en gebruik niet veel shampoo en niet te warm water. Was uw haar niet dagelijks en spoel het haar na het wassen goed uit. Volg deze tips op om de natuurlijke haargroei niet in de weg te staan.

Tip 2: Uw hoofdhuid masseren
Een korte hoofdmassage met de vingertoppen zorgt ervoor dat de bloedsomloop verbetert wordt waardoor de haargroei gestimuleerd wordt en haaruitval tegen gegaan kan worden.

-

Tip 3: Behandel uw haar voorzichtig
Behandel uw haar voorzichtig, haar is namelijk erg kwetsbaar. Maak zo min mogelijk gebruik van haarstyling apparaten zoals föhns en styling producten zoals lak. Deze kunnen schade aan de hoofdhuid aanrichten en de haargroei belemmeren.


Tip 4: Gezonde voeding
Een gezonde voeding en het gebruik van voldoende drinkvocht heeft een positieve invloed tegen haaruitval en stimuleert een gezonde natuurlijke haargroei.

Hairfusion heeft nu een speciale aanbieding! Maak uw keuze